Jouw deskundige partner in bancaire diensten en advies

RegioBank

Bij RegioBank kun je kiezen uit verschillende spaarvormen. Zo heb je bij ons altijd een spaarrekening die bij je past. Voor welke vorm je ook kiest, je bent altijd verzekerd van een aantrekkelijke spaarrente, want de rentes van RegioBank behoren tot een van de hoogste van Nederland!


Betalen

RegioBank biedt je Plus Betalen. Dat is een compleet betaalpakket met alles wat je nodig hebt om snel en makkelijk jouw dagelijkse bankzaken te regelen.
Bijvoorbeeld met behulp van Mobiel Bankieren! Bekijk hier de video


Zakelijke producten

RegioBank biedt je een zakelijke betaalrekening. Voor een ZZP-er hebben we zelfs een speciale rekening. Dat is een compleet betaalpakket met alles wat je nodig hebt om snel en makkelijk jouw dagelijkse bankzaken te regelen. Natuurlijk hebben we ook een goed aanbod als het gaat om zakelijk sparen.


Zilvervloot sparen is terug!

Zilvervloot Sparen is per 6 september 2012 terug bij RegioBank. Bij dit jeugdspaarproduct ontvangen spaarders naast de jaarlijkse rente een premie van maximaal 10%. Zilvervloot Sparen was vanaf 1958 enorm populair tot de overheid in 1992 de regeling stopte. Het populaire spaarproduct is nu weer verkrijgbaar bij ons!


De bank zonder poespas

Geen marmeren vloeren of dure producten. Iedere klant is even belangrijk en krijgt advies op maat, wat de financiële situatie ook is. De Adviseurs van RegioBank zijn geworteld in de regio. Zij kennen de omgeving en spreken de taal van de klant. Zij brengen complexe financiĆ«le onderwerpen terug naar begrijpelijke verhalen. Dit betekent voor jou een eenvoudige en heldere uitleg over producten met aantrekkelijke tarieven. Benieuwd hoe je eenvoudig kan overstappen? Bekijk hier de video


Ga naar de RegioBank website